Kalevalainen jäsenkorjaaja

Jolle Uotinen

Minun nimi on Jolle. Olen kotoisin Sawon sydänmailta Kuopiosta. Urheilu ja liikkuminen on ollut näin aktiivisena ja energisena sieluna mukana elämässä aina. Harrastankin liikuntaa joka päivä monipuolisesti vaihdellen lihaskuntotreeneistä, lätkään, pyöräilyyn, uintiin ja vastapainona toimivaan itsepuolustuslajiharjoitteluun. Saunominen ja avantouinti toimii myös kivana vaihteluna muulle harjoittelulle. Kehon kunnossa pito ja huolto ovat avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näin ollen puhdas oikea ravinto, liikkuminen ja kehon huolto on tärkeää pitää mukana koko elämän ajan säännöllisesti. Nämä ovatkin olleet kiinnostukseni kohteina jo pitkään.

Hain omaan nilkka- ja polvivaivaani apua ja löysinkin mestarin pakeille, joka on auttanut ihmisiä parantumaan 40 vuotta. Olin todella vaikuttunut hoidon vaikutuksista ja kokonaisvaltaisuudesta ja näin nousi kiinnostus hakeutua itse kalevalaisen jäsenkorjauksen koulutukseen.

Kalevalaisena jäsenkorjaajana on tullut toimittua muutamia vuosia ja nöyrä oppiminen jatkuu tekemisen ja kouluttautumisien merkeissä. Tätä tänne on tultu tekemään.

Tervetuloa ja nähdään hoidossa.

2021-05-02 18.38.11
Jaa sivu: