Kalevalainen jäsenkorjaaja

Jolle Uotinen

Minun nimi on Jolle. Olen kotoisin Sawon sydänmailta Kuopiosta. Urheilu ja liikkuminen on ollut näin aktiivisena ja energisena sieluna mukana elämässä aina. Harrastankin liikuntaa joka päivä monipuolisesti vaihdellen lihaskuntotreeneistä, lätkään, pyöräilyyn, uintiin ja vastapainona toimivaan itsepuolustuslajiharjoitteluun. Saunominen ja avantouinti toimii myös kivana vaihteluna muulle harjoittelulle. Kehon kunnossa pito ja huolto on avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Näin ollen puhdas oikea ravinto, liikkuminen ja kehon huolto on tärkeää pitää mukana koko elämän ajan säännöllisesti. Nämä ovatkin olleet kiinnostukseni kohteina jo pitkään sekä itselleni, että perheelleni.

Kalevlainenjäsenkorjaus
hirvijanainen

Suomen oikea historia, kulttuuri ja juuret ovat kiinnostaneet jo useamman vuoden ajan. Katolisen kirkon ja Ruotsin kirjoittaman virallisen historian ulkopuolelta alkaakin avautumaan Suomen ja suomalaissukuisten heimojen suuri perintö ja juuret. Tästä meillä on jäljellä enää häivähdys muun muassa yhden maailman vanhimpien kielten muodossa. Pohjoista kansaa pidettiin viisaana, rauhantahtoisena ja mystisenä sinisilmäisenä kansana jolla on syvä luontoyhteys. Suomalaiset kesyttivät muun muassa villieläimiä ja uroshirvi olikin heidän sotaratsunsa.

Kalevalaan on kirjoitettu kuvakielellä merkittäviä kansan terveyttä ja sivistystä edistäviä asioita. Lausunnallinen runomitta oli luonnollinen tapa saada perimätietoa säilymään sukupolvelta toiselle. Kalevalan 15. runossa kuvakielinen ilmaisu jäsenkorjauksesta, jossa Lemminkäisen äiti herättelee poikaansa henkiin ja toivoo sen muun muassa seuraavalla tavalla tapahtuvan.

Tule impi, ilman päältä,
Neiti, taivahan navalta!
Soua suonista venettä,
Jäsenistä järkyttele,
Soua luun lomia myöten,
Jäsenten rakoja myöten  – jne
ja sitten äiti kutsuu myös Jumalaa apuun:
Kusta luu luhoksi mennyt,
Siihen luuta luikahuta,
Kusta liikkuna lihoa,
Siihen liittele lihoa,
Sijallensa siunaele,
Asemallensa aseta

waterfall-1309204_640

Osteopatia ja kiropraktiikka on kehitetty Amerikan alkuperäiskansojen jäsenkorjaushoidoista. Me olemme Euroopan alkuperäiskansaa ja yksi Suomalaiseen vanhan kansanperintöön tietenkin kuuluu todella pätevät parannus metodit. Näin Kalevalainen jäsenkorjaus tulikin kohdalleni juuri oikeaan aikaan, mitenkäs muutenkaan. Hain omaan nilkka - ja polvivaivaani apua ja löysinkin mestarin pakeille, joka on auttanut ihmisiä parantumaan 40 vuotta. Hoitotyö oli niin vaikuttavaa ja mestarin ajatusmaailma ja mielikin niin avoin, että tiesin miltei heti mitä haluan tehdä isona. Menin kotiin ja ilmoittauduin kurssille.

Jaa sivu: